Skip links

O nama
O nama
O nama
O nama

I&D COM

O kompaniji I&D COM

Dobro došli u I&D COM, preduzeće za trgovinu, spoljnotrgovinsko poslovanje i usluge koje pod ovim imenom posluje već 21 godinu. Naravno, naši dugogodišnji partneri znaju da smo mi na tržištu prisutni već više od 25 godina i da, kao jedan od vodećih uvoznika i snabdevača ovoga tržišta potrošnim kompjuterskim i svim drugim kancelarijskim materijalom, delimo sve dobro i loše što nam se svima dogadjalo u tih četvrt veka postojanja.

I&D COM Istorija O nama

I&D COM

Istorija kompanije I&D COM

Krenuli smo kao SOFTBIRO (1990) u vreme kada su se rađale prve privatne firme u oblasti IT i svakog drugog kancelarijskog materijala i opreme. Uvodili smo prve standarde u B2B poslovanju na ovom tržištu.
Kada su najveći prepoznali naš kvalitet postali smo deo najvećeg evropskog trgovinskog lanca – firme DESPEC. Iz tog perioda nosimo nemerljivo iskustvo.!

I&D COM Istorija O nama

25+
Godina iskustva
20+
Stalno zaposlenih
1000+
Zadovoljnih klijenata
10+
Najpoznatijih brendova
I&D COM

Uverite se u naš kvalitet

Sa više od 1000 zadovoljnih klijenata godišnje, znamo da možemo da odgovorimo na svaki zahtev po pitanju:

O nama kvalitet

01

Printing rešenja, optimizacije štampe i rentiranje printera,

02

Ponude softverskih rešenja za monitoring i kontrolu štampe,

03

Prodaje štampača, skenera, projektora i kompjuterke opreme,

04

Ponude ORIGINALNIH, REFABRIKOVANIH I FOR USE tonera,

05

Ponude široke palete kancelarijskog materijala

O nama potrošni materijal

I&D COM

Potrošni materijal za printere

I&D COM. je već više od 20 godina sinonim za kvalitetan potrošni materijal.
U našoj ponudi imamo i visokokvalitetne kompatibilne laser tonere i kertridže najpoznatijih i najpouzdanijih svetskih proizvođača Retech, Master Color, Impress, Orink… Svi ovi toneri su proizvedeni u skladu za sertifikatima cije kopije se nalaze na nasem sajtu.
Toneri za sve vrste laserskih štampača, ink štampača, kopir opreme svih svetskih brandova.
Riboni za sve vrste matričnih, linijskih i termo štampača.
Filmoviza telefaks aparate i sve vrste termo rolni.
Fotokopir papiri i sve vrste specijalnih komjuterskih papira.
Sve vrste magnetnih medija za profesionalnu i kućnu opremu – CD, DVD, data i LTO trake, USB i sve vrste memorijskih kartica.

O nama potrošni materijal

I&D COM

Tim kompanije

Dobro došli u I&D COM, preduzeće za trgovinu, spoljnotrgovinsko poslovanje i usluge koje pod ovim imenom posluje već 15 godina. Naravno, naši dugogodišnji partneri znaju da smo mi na tržištu prisutni već više od 25 godina i da, kao jedan od vodećih uvoznika i snabdevača ovoga tržišta potrošnim kompjuterskim i svim drugim kancelarijskim materijalom, delimo sve dobro i loše što nam se svima dogadjalo u tih četvrt veka postojanja.

Krenuli smo kao SOFTBIRO (1990) u vreme kada su se rađale prve privatne firme u oblasti IT i svakog drugog kancelarijskog materijala i opreme. Uvodili smo prve standarde u B2B poslovanju na ovom tržištu.
Kada su najveći prepoznali naš kvalitet postali smo deo najvećeg evropskog trgovinskog lanca – firme DESPEC. Iz tog perioda nosimo nemerljivo iskustvo, ali ne samo iskustvo, već i neprekinutu saradnju sa svim najvećim svetskim dobavljačima i partnerima.

Sav ovaj kapital pretočen je u našu sadašnju firmu I&D COM.
Referentna lista poslova koje smo servisirali svih ovih godina, znanje i iskustvo zaposlenih, kvalitet i širina naše ponude, lager kojim raspolažemo u svakom trenutku, snaga dobavljača i partnera koji stoje iza nas omogućavaju nam da bez dileme i sa ponosom nosimo naš tradicionalni slogan:

IMATE PITANJE ZA NAS?

U slučaju nedoumice ili potencijalnog pitanja, možete nas kontaktirati putem e-mail poruke ili pozivom na telefon.

Zakažite konsultaciju