Skip links

I&D COM

Akcionarsko društvo za železnički prevoz robe Srbija Kargo Beograd

Jedan od naših dugogodišnjih poslovnih partera i sigurno jedan od najzahtevnijih, zbog prirode i važnosti delatnosti koje obavljaju je akcionarsko društvo za železnički prevoz robe Srbija Kargo Beograd. Vrlo veliki obim štampe formalne dokumentacije na dnevnoj bazi zahteva našu brzu reakciju i izlazak na teren u najkraćem mogućem roku na svaki pogranični prelaz u Srbiji.

U sistemu akcionarskog društva za železnički prevoz robe Srbija Kargo Beograd uglavnom radimo sa multifunctionalnim i “singl function”  uređajima koje blagovremeno servisiramo i vraćamo u funkciju uz isporuku i instalaciju zamenskih delova.

Vec četiri godine uspešno izvršavamo obaveze predviđene ugovorom koji od nas zahteva isporuku tonera i popravku svakog štampaca koji ostane van funkcije u kompletnoj poslovnoj mreži našeg partnera uz redovnu zamenu starih i dotrajalih uređaja opremom najnovije generacije.
Okolnost da smo zaslužni za neometano funkcionisanje poslovanja naših partnera je naša najveća satisfakcija!

I&D COM

MAX BET

Kao dugogodišnji poslovni partneri Max Bet kladionica zaduženi smo za praćenje i optimizaciju štampe u kladionicama širom Srbije što uključuje održavanje flote štampaca koja trenutno broji preko 600 multifunkionalnih, kolor kao i “singl funkcion” štampača raspoređenih u preko 30 gradova i mesta u Srbiji na preko 400 lokacija.

Saradnja je zasnovana uzajmnom poverenju i visokom stepenu profesionalnosti. Vreme odaziva na  servis i zamenu štampaca na postojećim lokacijama je 24h od poziva. Naplata po odštampanoj  strani  našem partneru daje velike mogućnosti uštede potrosnog materijala kao i ljudskih resursa neophodnih za održavanje tako velike flote. Tehnička podrška obezbeđena je 24h/ 7 dana u nedelji.

Zadovoljstvo našeg partnera u ovom poslu se ogleda i u potpisanom novom trogodišnjem ugovoru.

Pustite da Vaš odgovorni i profesionalni partner vodi računa o printing kao neizostavnom delu svakog biznisa umesto Vas!

I&D COM

Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika „Medicina rada Srbije”

Ponosni smo na saradnju sa Zavodom za zdravstvenu zaštitu radnika „Medicina rada Srbije”,  koji su nam ukazali veliko poverenje koje se ogleda u implementaciji celokuponog hardverskog i softverskg rešenja za njihovo poslovanje.

Naš stručni tim je u konsultacijama sa menadžmentom zavoda došao do najefikasnijeg rešenja u odnosu na stvarne potrebe poslovanja i prema tome smo  izvrsili instalaciju IT opreme  najnovije generacije proizvođača Dell, Epson, Lexmark I HP po najvišim standardima koji su zahtevani sa obe strane.

Svu instaliranu IT opremu računare, monitore, lap top-ove, softvere i visoko zahtevne multifunkcionalne štampace, održavamo, servisiramo a timu Zavoda pružamo tehničku podršku 24h/ sedam dana u nedelji.

I&D COM

Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije

Na obostrano zadovoljstvo Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije su svoje poverenje ukazali našoj firmi. Uspešno se brinemo o celokupnoj floti štampača kako bismo obezbedili neometani i kontinuirani proces štampanja i poslovanja Zavoda uz isporuku potrošnog materijala.

IMATE PITANJE ZA NAS?

U slučaju nedoumice ili potencijalnog pitanja, možete nas kontaktirati putem e-mail poruke ili pozivom na telefon.

Zakažite konsultaciju