Skip links

Partnerstvo sa kompanijom EPSON

Svi naši partneri su svetski lideri na svojim poljima. Pažljivo ih biramo i uz intenzivnu saradnju i međusobnu podršku omogućujemo korisnicima da na najbolji način implementiraju rešenja koja će unaprediti njihovo poslovanje donoseći im kvalitet, sigurnost, kontinuiranu podršku i značajnu uštedu.

Prepoznavši Epson kao vodećeg proizvođača na polju rešenja za štampu, menadžment dokumentima, skenera i projektora, u 2017.godini započeli smo saradnju i postali Epson partner čime smo svoj portfolio proširili i svojim korisnicima omogućili da, implementiranjem inovativnih rešenja ove japanske kompanije ostvare ogromnu uštedu pritom čuvajući životnu sredinu i stvarajući kvalitetnije okruženje za rad. Uspešno smo prvi u Srbiji implementirali Epson-ove WorkForce RIPS (Replaceable Ink Packaging System) printing sisteme sa zamenskim  vrećicama za boju, kao i WorkForce Enterprise modele, namenjene organizacijama sa velikim brojem zaposlenih i zahtevnim potrebama za štampu.

Uz stalnu edukaciju i podršku lokalne Epson kancelarije svakodnevno nastojimo da svojim klijentima pružimo uslugu krojenu baš za njihove potrebe i rešenja kreirana po njihovoj meri.