Skip links

Kompanija I&D COM Vam sa ponosom predstavlja Lexmark proizvode

Zašto odabrati originalni Lexmark potrošni materijal?
Originalni Lexmark potrošni materijal daje najbolje rezultate zajedno sa Lexmark štampačima, dajući vam prednost doslednog, pouzdanog štampanja i rezultata profesionalnog kvaliteta. Izaberite originalni Lexmark potrošni materijal za izuzetnu vrednost, izbor i ekološku održivost.

Originalni Lexmark potrošni materijal
Dizajniran za izvrsnost i proizveden po rigoroznim standardima, originalni Lexmark potrošni materijal pruža vrhunski kvalitet slike i dug životni vek — najbolji izbor za vaš Lexmark štampač. Nemojte da vas razočaraju nepredvidivi kertridži jeftinih marki — naučite kako da proverite da li je vaš kertridž originalan.

Pouzdan, profesionalan, održiv
Lexmark-ove napredne formule tonera i mastila daju žive boje, duboku crnu i glatku sivu na svim vrstama medija. Naši originalni materijali obuhvataju najfinije detalje i proizvode oštre, profesionalne dokumente koji će sigurno impresionirati.

Lexmark-ove patentirane komponente sistema za štampanje najbolje funkcionišu kako bi pružile dugoročnu pouzdanost, na kraju štedeći vreme, novac i životnu sredinu. Za maksimalnu održivost, učestvujte u Lexmark programu za prikupljanje kertridža (LCCP), našem vodećem programu recikliranja kertridža u industriji.

Garantuje se da originalni Lexmark potrošni materijal nema nedostataka u materijalu ili izradi, ili će zameniti ili popraviti proizvod, dajući vam mir.

Lexmark programi za reciklažu
Kao deo fokusa na cirkularnu ekonomiju, Lexmark vam pomaže da smanjite uticaj štampanja na životnu sredinu pomoću ekološki prihvatljivog potrošnog materijala i opcija recikliranja. Više puta nagrađivani program prikupljanja kertridža i besplatni program prikupljanja opreme olakšavaju recikliranje i ponovnu proizvodnju opreme i zaliha.