Skip links

Kompanija I&D COM Vam sa ponosom predstavlja liniju printera Lexmark GO Line

Idite brže. Idite dalje. Štampajte duže. Štampajte brže.

Uređaji napravljeni za mala preduzeća, sve na jednom mestu.

Lexmark GO LineTM serija je sve što možete da poželite a od uređaja napravljenih za mala i srednja preduzeća. Ovi štampači i multifunkcionalni uređaji su kompaktni, pristupačni i lako se podešavaju, bez žrtvovanja kvaliteta i bezbednosti na nivou preduzeća, što i očekujete od kompanije Lexmark.

Pravi uređaj koji ne stvara probleme:

Lexmark GO Line serija, koja obuhvata sve uređaje za mala i srednja preduzeća kompanije Lexmark, olakšava pronalaženje štampača ili multifunkcionalnog uređaja koji vam najviše odgovara. Bez obzira na to da li imate budžetska ograničenja ili malo prostora, Lexmark GO Line serija će zadovoljiti vaše potrebe pomoću jedne sveobuhvatne linije proizvoda.

Uvek spremni:

Uređaji iz Lexmark GO Line serije su napravljeni tako da podešavanje bude lako za štampače koji su spremni za upotrebu čim se izvade iz kutije.

Štampajte više:

Obavezne funkcije, bez svih dodataka: Uređaji iz Lexmark GO Line serije imaju sve što vam treba i ništa više. To je idealna kombinacija performansi i karakteristika koja vam je potrebna po pravoj ceni.

Mogućnosti velikog štampača u jednom kompaktnom uređaju: Ovi uređaji su napravljeni tako da stanu u male prostore, bez žrtvovanja tehnologije koja omogućava produktivnost. Od jedinica sa mobilnim štampanjem i aplikacija zasnovanim na uređajima do opcija sa impresivnim brzinama i bojom, Lexmark GO Line serija vam daje pun raspon mogućnosti.

Bezbednost ispred svega: Svaki Lexmark uređaj je opremljen ugrađenim bezbednosnim funkcijama, a Lexmark GO Line serija ne predstavlja izuzetak. Pošto je njihova bezbednost identična funkcijama na našim poslovnim uređajima, možete biti uvereni da su vaši uređaji zaštićeni, bez obzira na veličinu ili cenu.

Štampajte duže

Napravljeni da traju: Uređaji iz Lexmark GO Line serije su napravljeni da budu pouzdani. Zbog toga ćete moći da proširite svoje investicije u štampanje tako što ćete duže vremena koristiti uređaje. A zahvaljujući modelima pogodnim za teška okruženja, možemo da vam pomognemo da maksimalno produžite trajnost u bilo kojoj postavci.

Dizajnirani za rad: Pored dužeg trajanja, naši uređaji su napravljeni da bolje rade, pa su intervali između zahteva za održavanje duži. A, kada je potreban servis, intervencije su brze i lake.