Skip links
I&D COM

Kompanija I&D COM predstavlja Vam uslugu Optimizacije štampe uz zaštinu životne sredine

Promenite Vaš pogled na biznis štampu i Uslugu štampanja pretvorite u odgovornu politiku vođenja vaše kompanije sa stilom i sa svrhom.
Kompanija Epson kao lider na tržištu u prodaji home INKJET uređaja, započela je revoluciju poslovne štampe implementacijom INKJET tehnologije u biznis okruženje.
Ovde smo ne samo zbog Vas, da bi Vama i Vašoj kompaniji pomogli da smanjite vaše troškove, tu smo i da smanjimo negativni uticaj vaše kompanije na životnu sredinu.
Zatražite sastanak, saslušajte naše predloge, a odluka je Vaša!
Vreme ističe, a odluke koje danas donosimo imaju dalekosežne posledice na svetske prirodne resurse.
Uticaj plastike i ambalaže na okolinu dobro je dokumentovan, ali ono što nije toliko poznato, jesu i štetni uticaji laserskih štampača i kopirnih uređaja na okolinu. Laserska tehnologija oslanja se na toplotnu energiju kako bi se mastilo spajalo na papir i zauzvrat stvara visoke nivoe CO2.
Promenom sa laserske na EPSON INKJET tehnologiju, ne samo da smanjujete potrošnju električne energije za do 94%, već smanjujete potrošnju ambalaže do 98%, a ukupnu emisiju CO2 smanjujete za frapantnih 94% u odnosu na laserske konkurente.
A dobra vest je da, u ovom slučaju kada učinite ispravnu stvar, to Vama neće stvoriti dodatne troškove, već postojeće troškove značajno još umanjiti.
Napravite veliku razliku
* Smanjite potrošnju energije do 94%
* Smanjite potrošnju ambalaže do 98%
* Smanjite emisiju CO2 do 94%
* Smanjite troškove štampanja
* Mala potrošnja električne energije i minimiziranje otpada sa paketima mastila velikog kapaciteta ne samo da smanjuju troškove, već i doprinose smanjenju zagađenje okoline.
Kada se procenjuje uticaj materijala i upotrebne proizvodnje, emisije CO2 u Epsonovim poslovnim INKJET uređajuma znatno su niže od konkurentskih lasera, što pokazuje njihovu ekološku efikasnost.
Šta je usluga MANAGED PRINT?
Jednostavno rečeno, Managed Print je usluga koja je ima za definiciju uštedu, efikasnost i unapređenje procesa rada. Managed print usluga Vama i Vašoj kompaniji nudi kontinuirani proces štampe najvišeg kvaliteta po najpovoljnijim tržišnim uslovima, bez skrivenih troškova i bez utroška vašeg vremena.
Ona uključuje izbor, isporuku i instalaciju opreme posebno prilagođene vašem poslovanju i procesima rada, tako da oprema bude u svakom smislu prikladna za vašu svrhu poslovanja i samim tim Vama doneti značajno unapređenje u procesima rada.
Posebna pažnja posvećuje se alokaciji svakog uređaja i pravilnom izboru svake instalirane mašine. Epson paleta proizvoda nudi Vam rešenje za svaku poziju u Vašoj kompaniji tako da može da odgovori istovetno i kompanijama sa jednim zaposlenim i najzavtenijim kompanijama sa stotinama i hiljadama zaposlenih.
U slučajevima da ste do sada samo kupovali printere, tonere i kertridže, sada imate priliku ovom uslugom sebi i smanjiti ukupne troškove vlasništva (TCO).
Umanjite vreme za intervencije na uređajima i troškove pomoću Epson paketa mastila velikog kapaciteta.
Epson je razvio nova pakovanja sa mastilom velikog kapaciteta za poslovnu upotrebu.
Smanjenjem frekvencije zamene drastično se povećavaju efikasnost rada i umanjuju troškovi.
Ne postoji nijedna druga marka koja vam omogućava da se fokusirate na vođenje svog poslovanja, a ne na stalno upravljanje flotom, kao što je Epson.
Zakažite besplatnu prezentaciju i našoj kompaniji dozvolite da Vas konkretnim primerima i podacima uverimo u našu priču.