Skip links

Kompanija I&D COM Vam predstavlja: EPSON WorkForce M20590D4TW

Revolucionarni višenamenski poslovni štampač. Novi šef u svojoj klasi.

EPSON WorkForce Enterprise M20590D4TW inkjet štampač kombinuje ultra brze performanse i ultra nisku potrošnju energije koje može ponuditi samo inkjet. Dizajniran za štampanje velikih količina podataka u najvećim vremenskim periodima, ovaj ekološki pametni višenamenski poslovni štampač može da pruži vrhunski kvalitet štampe uz velike brzine do 100 ppm.

Uložak sa mastilom EPSON DURABrite Pro kapaciteta do 120.000* B&W stranica isporučuje više štampanih stranica sa manje zaliha. Epsonova napredna tehnologija PrecisionCore štamparske glave poseduje fleksibilnost koja je neophodna u svakodnevnom poslovnom okruženju zahvaljujući upotrebi tečnog mastila. Ovo promoviše uštedu prostora, malu potrošnju energije i smanjuje uticaj na životnu sredinu.

ULTRA VELIKE BRZINE I ALL-ROUND VISOKE PERFORMANSE

Otkrijte izvanredan kvalitet pri neverovatno velikim brzinama. Uživajte u neprestanom vrhunskom kvalitetu slike i optimizovanim brzinama štampanja do 100 stranica u minuti, čak i pobedite većinu laserskih štampača.

Sa mastilom velikog kapaciteta koje proizvode do 120.000 stranica u mono štampi sa 5% popunjenosti strane, uložak za papir od 5350 listova sa maksimalnim uvlačenjem papira, jedinica za doradu od 4000 listova sa opcijom za heftanje, EPSON INKJET tehnologijom kojoj vreme za zagrevanje nije potrebno, možete bez gubljenja vremena štampati od jednostavnih faktura do najzahtevnijih projekata.

Štampanje je spremno onog trenutka kada stignete do štampača, pomažući u održavanju optimalne produktivnosti kada vam je najpotrebnije. Izaberite između dva modela sa visokim performansama – kolor i mono – kako biste se što bolje prilagodili svom poslu.

Šampion efikasnosti – Dvostruka brzina, do 90% manja potrošnja energije.

Smanjite uticaj štampanja na životnu sredinu pomoću rešenja male potrošnje koja koristi manje potrošnog materijala, a da ne utiče na kvalitet štampe. WorkForce Enterprise koristi do 90% manje energije prilikom kopiranja u poređenju sa prosečnim laserskim štampačem u toj klasi.

To ne samo da smanjuje troškove električne energije, već zahteva i manje zaliha potrošnog materijala. Jednostavan radni mehanizam i visok prinos stranice smanjuju vreme zastoja, čineći vaše poslovanje još produktivnijim. Uz nisku proizvodnju otpada i malo delova za održavanje, imate ne samo korist štampača koji je lakši za servis, već i poboljšava ukupnu održivost vašeg poslovanja. Snaga, efikasnost i brzina spajaju se u dizajnu uštede prostora koji olakšava instalaciju.

EPSON biznis INKJET zaista nema konkurenciju. Zahvaljujući EPSON-ovoj PrecisionCore linijskoj INKJET tehnologiji, tečnim mastilima i efikasnom mehanizmu za transport papira, dobijate pouzdan i brz višefunkcijski štampač koji povećava produktivnost u celini bez da žrtvuje kvalitet štampe.

Projektovano za preciznost EPSON DURABrite Pro mastilo nudi pogodnost i fleksibilnost laserskog oštrog kvaliteta štampanja isporučenog na više vrsta medija i vrsta. Tehnologija verifikacije mlaznica i podešavanje tačaka pomažu u uklanjanju pogrešnih otisaka i mrtvih piksela kako bi se osigurao oštar, postojan kvalitet štampe. Tehnologija prenosa papira kod tradicionalnih uređaja koristi sistem punjenja valjka koji ravna papir dok prolazi ispod glave za štampanje. To često uzrokuje da nestanak papira postane nestabilan i otežava tačno odlaganje kapljica mastila na stranicu. Epson WorkForce Enterprise koristi elektrostatički transportni kaiš koji osigurava da je papir potpuno ravan, omogućavajući glatke gradijente i konstantno oštre slike.