Skip links

Kompanija I&D COM Vam sa ponosom predstavlja svog GOLD partnera Kompaniju Lexmark i njihove štampače

Lexmark MX521 i MS521

Lexmark multifunkcionalni štampači 521 serije su optimalnih dimenzija konstruisani tako da odgovore zahtevima kako najmanje kancelarije pa tako i najproduktivnijeg skladišta. Kontinuirani rad sa dugotrajnim komponentama, kertridžima kapaciteta do 25 000 stranica i maksimalnim ulaznim kapacitetom papira od 2000 stranica, pruža Vam dodatnu autonomiju u radu, gde zajedno sa brzinom od maksimalnih 46 stranica u minuti čine Lexmarkove MX 521 i MS 521 pravim izborom za vašu kompaniju.

Sigurnost najšireg spektra

Lexmark-ov sveobuhvatni pristup sigurnosti proizvoda je dizajnerski i inženjerski mandat kroz njihov celokupni asortiman proizvoda. Lexmark bezbednosne funkcije pomažu da vaše informacije budu bezbedne – u dokumentu, na uređaju, mreži i na svim tačkama između.
Sa štampanjem od 46 stranica u minuti i veštim skenerom koji može precizno snimiti do 45 slika u minuti, dobićete ono što vam je potrebno u tren oka.

Definicija jasnog teksta

Neki laserski štampači se trude da štampaju sivi tekst koji je lako čitati, ali ne Lexmark serija 521. Njegova inovativna tehnologija iscrtavanja fonta čini čak i najmanji sivi tekst jasnim i vidljivim. * Monohromatski Laserski Štampač

* Dupleks dvostrasno štampanje: integrisani Dupleks
* Brzina štampanje : do 46 ppm
* Pteporučeni obim štampe : 2000 – 15000 strana
* Kapacitet tonera : do 25000 stranica

Javite nam se i zakažite besplatnu prezentaciju Lexmark palete proizvoda i uverite se u Lexmark kvalitet.