Skip links

PredstavljamoVam kompaniju KMP: Kompanija I&D COM jedini je zvanični distributer Nemačke kompanije KMP za Srbiju

PORODIČAN POSAO SA TRADICIJOM

Nemačka kompanija KMP je kao i naša kompanija I&D COM 100% je porodična kompanija.

KMP razvija, proizvodi i distribuira kompatibilne tonere za štampače sa najvišim standardom kvaliteta proizvoda već više od 30 godina. Kao najveća evropska porodična firma u branši KMP je među vodećim kompanijima u svojoj branši na tržištu.

PROIZVODNI POGON NAJVIŠEG STANDARDA

Asortiman proizvoda KMP sadrži inkžet tonere, laserske tonere, toner kasete, trake sa mastilom, karbonske trake, kao i termičke trake za prenos. Kompanija se izdvaja na tržištu zbog izuzetno visokog nivoa vertikalne izrade. Spajanjem gotovo svih faza razvoja i proizvodnje „pod jednim krovom“ postižemo sigurnost proizvodnje i povećanu nezavisnost od dobavljača.

Zatražite od nas ponudu za sve KMP proizvode i rado ćemo Vam održati prezentaciju kompletne palete njihovih proizvoda.

ZAŠTO KMP?

Mastila i toneri iz KMP-a savršena su alternativa originalnim tonerima i savršeno funkcionišu u vašem štampaču, njihove boje su isto tako intenzivne i sjajne kao mastila i toneri originalnog proizvođača, a imaju nenadmašnu prednost u ceni.

Birajte sa pouzdanjem KMP prozivode! Mastilo VRHUNSKOG KVALITETA JE napravljeno u Nemačkoj.

SAMO JE ORIGINAL NAŠA KONKURENCIJA

Zbog toga se pojedinačne boje za praktično svaku novu vrstu kertridža iznova razvijaju u laboratorijama KMP. Strogi standardi kvaliteta se podrazumevaju kada odaberemo sirovine. XXL i XL pakovanja tonere, premašuju kapacitete i originalnog potrošnog materijala, po mnogo pristupačnijoj ceni od cene originala. Razvoj svih mastila je takođe obavljeno isključivo u Nemačkoj.

KMP toner proizvodi dobili su nakon opsežnih testiranja oznaku »LGA schadstoffgepruft« što znači »LGA testiran na zagađivače«. Primena ovih kertridža minimizira rizik za zdravlje korisnika, čineći ih zdravijim za potrošače. Nemački institut za testiranje TUV Rheinland LGA Products GmbH izdaje sertifikat »LGA schadstoffgepruft« nakon niza testova u vezi sa sadržajem štetnih materija u prahu tonera i nakon ispunjavanja specifičnih zahteva.

PLAVI ANĐEO – BLUE ANGEL : ZA LJUDE I OKOLINU

Plavi anđeo ili Blue Angel je prva i najpoznatija svetska oznaka koja se odnosi na životnu sredinu. Od 1978. uspostavlja standarde za ekološke proizvode i usluge koje ocenjuje nezavisni žiri u skladu sa definisanim kriterijumima.

Kompanije su nagrađene Plavim anđelom za posvećenost zaštiti životne sredine, omogućavajući im da na svoj renomiran način promovišu svoje ekološke proizvode. Plavi anđeo je ekološki signal koji pokazuje potrošačima put do ekološki superiornog proizvoda i na taj način promoviše ekološki svesnu potrošnju.

XL i XXL: VEĆE PERFORMANSE ZA MANJE NOVCA

orisnici KMP PROIZVODA će imati koristi od povoljnih cena po štampanoj stranici, niskih troškova obrade i pozitivnog bilansa zaštite životne sredine. Naši XL i XXL toner kasete nude ogromnu prednost: štampaju čak četiri puta više od originala – istog kvaliteta. To štedi do 50 odsto troškova štampanja i štedi resurse.

Naše XL i XXL inkjet kertridži su podjednako ekonomični. Na osnovu intenzivnog istraživanja i razvoja, možemo postići rezultate na stranicama koje ne obezbeđuju OEM proizvođači. Rezultat: do 6 puta više štampanih stranica – istog kvaliteta.

MPS: UPRAVLJANJE ŠTAMPARSKIM SERVISOM

Revolucija industrije poslovne štampe je započela: Nova usluga upravljanja štampanjem (MPS) je nova magična formula. I vi možete da iskoristite ovu priliku kao alat za stvaranje lojalnosti kupaca. Koristite KMP potrošni materijal za štampača i dobičete profesionalni otisak po znatno povoljnijoj ceni. Svi toneri sa našom oznakom kvaliteta „MPS Ready“ uspešno su testirani zbog njihove funkcionalnosti u MPS okruženjima i savršeno funkcionišu u standardnim rešenjima za upravljanje štampanjem. Odličan odnos cena i performansi, kao i visok kvalitet i pouzdanost proizvoda KMP i dalje su zagarantovani.

36 MESECI GARANCIJE: KVALITET PRVOG REDA

Naš cilj je da budete u mogućnosti da se odlučite za KMP bez ikakvih briga. Ako imate pitanja, mi ćemo vam pomoći u rečI i delu, a bilo kakve žalbe će se rešavati što jednostavnije. Nudimo vam KMP garanciju kvaliteta tokom 36 meseci na celoj liniji proizvoda za inkjet.

ISO / IEC 24711: PERFORMANSE MADE TRANSPARENT

Upoređivanje sa originalom nam je posebno važno. Otisak na stranici za sve standardne boje (crna, cijan, magenta i žuta) određuju se u skladu sa ISO / IEC 24711. Naši proizvodi nude iste otiske na stranicama kao i izvorni originalni potrošni materijal, a u nekim slučajevima ih čak i prevazilaze.

DIN 33871-1: GARANCIJA KVALITETA I FUNKCIONALNOSTI

Garantujemo konstantno visok kvalitet štampe i besprekornu funkcionalnost. KMP standardi proizvodnje je u skladu sa DIN 33871-1. U skladu s tim, uporedivost sa drugim ponudama u pogledu kvaliteta i performansi je zagarantovana.